Visuel kommunikation

med ambition og passion

Topp-ad er et multidisciplinært designbureau, der siden 2001 har hjulpet virksomheder og organisationer med deres visuelle kommunikation. De mange års erfaring har givet os en dyb indsigt og forståelse for vores kunders strategiske ønsker, processer og prioriteringer. Dette giver et stærkt grundlag for at skabe unik kommunikation, som er meningsfuld og gør en positiv forskel.

Jeg samarbejder med et hold erfarne kommunikations- og ledelseskonsulenter, journalister og digitale udviklere, og kan på den måde håndtere store strategiske projekter og kampagner.

At arbejde med med visuel kommunikation med ambition og passion

Topp er et multidiciplinært design studio der siden 2001 har hjulpet virksomheder og organisationer med visuel kommunikation. De mange års erfaring giver indsigt og forståelse for de strategiske processer og beslutninger, og med en analytisk tilgang, giver det et særlige overblik når der skal udvikles stærke visuelle kommunikationskoncepter.

Topp samarbejder med et hold erfarne kommunikationskonsulenter, journalister og digitale udviklere, og kan på den måde håndtere store projekter.

Udvalgte kunder

Udvalgte kunder