TOPP er et designbureau - ejet af mig, Henrik Topp - og har siden 2001 hjulpet virksomheder og organisationer med visuel kommunikation, design- og identitetsudvikling. Med en fortid blandt nogle af de dygtigste kommunikatører og bureauer har jeg den brede strategiske indsigt og viden der, med mine designkompetencer, favner hele processen fra behovsafklaring til færdigt produkt. Jeg elsker udfordringer og brænder for de lange kunderelationer hvor vi lærer af hinanden og udvikler og styrker kommunikationsløsningerne gennem et stærkt og inspirerende samarbejde.

TOPP er et designbureau der siden 2001 har hjulpet virksomheder og organisationer med visuel kommunikation, design- og identitetsudvikling. Med en fortid blands landets størster og dygtigste kommunikationsburauer har jeg den brede strategiske indsigt og viden der, med mine designkompetencer, favner hele processen fra behovsafklaring til færdigt produkt. Jeg elsker udfordringer og brænder for de lange kunderelationer hvor vi lærer af hinanden og udvikler og styrker kommunikationsløsningerne gennem et stærkt og inspirerende samarbejde.